Maluda nezadovoljan statusom u timu

Fudbaler Chelsija Floran Maluda u izjavi za „L’ekip“ kaže da je nezadovoljan jer više vremena provodi na klupi nego na terenu.

„Pre meca sa Birimingemom, razgovarao sam sa menadžerom i rekao mu da sam frustriran, pogotovo zbog neigranja na velikim utakmicama. Spreman sam i da potražim drugi klub, to mi ne bi bio problem, ali klub ne dozvoljava odlaske ni sada ni u junu. Menadžer kaže da racuna na mene, videcemo kako ce se stvari odvijati do kraja sezone“.

Francuz je rekao da Frank Lampard ima previše kredita iako ne pruža najbolje partije i dodaje:

„To je zbog njegove pozicije u nacionalnom timu Engleske, a u godini smo kada se igra Svetsko prvenstvo. Ali, u nekom trenutku, status u ekipi mora da bude povezan sa igrama koje pruža“.

Floran Maluda je u Chelsi došao pre godinu i po dana iz Liona. Njegova prirodna pozicija je levo krilo, pa je Francuz jedan od onih koji je platio veliki ceh promeni formacije po dolasku Karla Ancelotija (sa taktike sa dva bocna i jednim napadacem do ’romba’ u sredini i dva napadaca).

Ove sezone Maluda je igrao ukupno 15 meceva u Premijer ligi, devet kao starter, a u Ligi šampiona je nastupio na pet utakmica.

b92.net

3 Replies to “Maluda nezadovoljan statusom u timu”

  1. ee pidy..ajd ako možeš prepravi tekst..pošto ne?e da mi prihvati umjesto ? slovo ?..svaki put kad updejtujem vreati mi ? iako ga prepravim i stavi onaj format sllova koji si govorio ..ne mogu ga na?i

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.