Teri: Nas trojica vodimo Chelsi

Kapiten Chelsija Džon Teri tvrdi da su on, Frenk Lampard i Didije Drogba važniji od bilo kog menadžera koji je bio ili ce biti u Chelsiju. Lider ekipe je u razgovoru za “Independent” otkrio i da je rano otkrio da može da bude vodja i to tako što je kao mlad igrac vikao na legendu kluba Djanfranka Zolu.

Teri je izjavio da je sav klupski uspeh nastao zbog timskog duha za koji su zaslužni on i njegova dva saigraca dok je kroz klub prodefilovalo cak pet menadžera u tri sezone.
Žoze Murinjo, Avram Grant, Luiz Felipe Skolari i Gus Hidink su prošli kroz prostorije Stemforda, a Karlo Anceloti je trenutno na klupi Chelsija. Teri smatra da su igraci održali tim iz zapadnog Londona na najvišem nivou tokom teških vremena.
“To je bio pravi test za mene, ali ne bih uspeo bez Frenka i Didijea. Oni zaslužuju pohvale koliko i ja zato što ljudi ne znaju koliko su oni bitni iza scene. Bitno je da nisam jedini ja pokušavao da ujedinim tim, vec sam imao pomoc Lamparda i Drogbe, koji su govorili kako dokle god budemo radili naš posao kako treba da ce navijaci da nas podržavaju, a najbitniji je FK Chelsi, a ne menadžeri ili igraci”, rekao je Teri za Dejli Ekspres.  

Kapiten Chelsija se osvrnuo na njegove liderske sposobnosti i kako je zadobio poštovanje kad je kritikovao bivšeg kolegu i legendu kluba Djanfranko Zolu.
“To je jedna od stvari sa kojom se rodite ili ne. Kad sam bio mladji i igrali smo utakmicu rezervnih sastava, Zola je izgubio loptu i ja sam vikao na njega zbog toga. Neki od mladjih igraca su mi rekli kako ne smem to da radim, medjutim, tadašnji trener Djanluka Vijali je smatrao da je to fantasticno jer niko nije imao hrabrosti za to”, završio je kapiten gordog Albiona.

One Reply to “Teri: Nas trojica vodimo Chelsi”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.